autor:

Fara foto

» » Aperitive

Porumb prajit

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
porumb in lapte, sare, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se rup varfurile porumbului si apoi se taie felii de maxim 3 cm. Intr-o tigaie cu putin ulei se pun feliile de promb, intorcandu-se pe toate partile. Nu se rumenesc foarte mult, deoarece devin prea tari. Se servesc presarati cu sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb prajit" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Supa crema de smantana cu crutoane si porumb prajit

Supa crema de smantana cu crutoane si porumb prajit

Intr-un vas se pune la fiert un litru de apa. Cand da in clocot, se pune smantana si branza topita

2 voturi    3 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Dovlecei cu cas gratinati

Dovlecei cu cas gratinati

Spalam, dovleceii si ii taiem cuburi potrivite. Ii punem intr-o sita, ii presaram cu sare si ii

8 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Chifle cu legume si carnaciori