Potcoava cu cascaval

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Potcoava cu cascaval

Ingrediente

  • Pt aluat:
  • 250 g faina
  • 1 praf de copt
  • 30g margarina sau unt
  • 100 ml lapte
  • 100 ml apa
  • sare
  • putin ulei
  • Pt umplutura:
  • 150 g cascaval
  • 4 castraveti murati taiati marunt
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 1 ardel taiat marunt
  • 8 masline
  • gogosar taiat marunt

Mod de preparare

Aluatul se pregateste astfel:

Intr-un vas amesteci faina,praful de copt si untul.Amesteci lasptele cu apa si putina sare si le adaugi peste faina.

Framanti un aluat mole.Se pune aluatul pe o planseta data cu faina si se intinde sub forma dreptunghiulara de 1 cm grosime.

Umplutura se pregateste astfel:

Se tau toate ingredintele marunt sau prin razatoare, se amesteca toate si se intinde peste compozitia de aluat.Faci aluatul sul si il pui intr-o tava unsa, dandu-i forma unei potcoave pe care o crestezi din 2 in 2 cm.

Presari deasupra casul ras si coci potcoava timp de 40 de min.

Servesti potcoava calda, e delicioasa si satioasa.

Pofta Buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor