Ingrediente
Pt aluat:, 250 g faina, 1 praf de copt, 30g margarina sau unt, 100 ml lapte, 100 ml apa, sare, putin ulei, Pt umplutura:, 150 g cascaval, 4 castraveti murati taiati marunt, 1 ceapa taiata marunt, 1 ardel taiat marunt, 8 masline, gogosar taiat marunt
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
18 voturi
Mod de preparare
Intr-un vas amesteci faina,praful de copt si untul.Amesteci lasptele cu apa si putina sare si le adaugi peste faina.
Framanti un aluat mole.Se pune aluatul pe o planseta data cu faina si se intinde sub forma dreptunghiulara de 1 cm grosime.
Umplutura se pregateste astfel:
Se tau toate ingredintele marunt sau prin razatoare, se amesteca toate si se intinde peste compozitia de aluat.Faci aluatul sul si il pui intr-o tava unsa, dandu-i forma unei potcoave pe care o crestezi din 2 in 2 cm.
Presari deasupra casul ras si coci potcoava timp de 40 de min.
Servesti potcoava calda, e delicioasa si satioasa.
Pofta Buna!!!
anaandronel (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2011
Ce bine arata,foarte imbietoare!! bravo!!
Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2011
Delicios ! si foarte aspectos ! *****