Potcoava cu cascaval

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Potcoava cu cascaval

Ingrediente

  • Pt aluat:
  • 250 g faina
  • 1 praf de copt
  • 30g margarina sau unt
  • 100 ml lapte
  • 100 ml apa
  • sare
  • putin ulei
  • Pt umplutura:
  • 150 g cascaval
  • 4 castraveti murati taiati marunt
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 1 ardel taiat marunt
  • 8 masline
  • gogosar taiat marunt

Mod de preparare

Aluatul se pregateste astfel:

Intr-un vas amesteci faina,praful de copt si untul.Amesteci lasptele cu apa si putina sare si le adaugi peste faina.

Framanti un aluat mole.Se pune aluatul pe o planseta data cu faina si se intinde sub forma dreptunghiulara de 1 cm grosime.

Umplutura se pregateste astfel:

Se tau toate ingredintele marunt sau prin razatoare, se amesteca toate si se intinde peste compozitia de aluat.Faci aluatul sul si il pui intr-o tava unsa, dandu-i forma unei potcoave pe care o crestezi din 2 in 2 cm.

Presari deasupra casul ras si coci potcoava timp de 40 de min.

Servesti potcoava calda, e delicioasa si satioasa.

Pofta Buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Gutui coapte cu sirop de vin rosu
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise