autor:

Adriana K.D.

» » , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Aperitive

Potcoava cu cascaval

Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 ianuarie 2011

Ingrediente
Pt aluat:, 250 g faina, 1 praf de copt, 30g margarina sau unt, 100 ml lapte, 100 ml apa, sare, putin ulei, Pt umplutura:, 150 g cascaval, 4 castraveti murati taiati marunt, 1 ceapa taiata marunt, 1 ardel taiat marunt, 8 masline, gogosar taiat marunt

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

18 voturi

Mod de preparare

Aluatul se pregateste astfel:
Intr-un vas amesteci faina,praful de copt si untul.Amesteci lasptele cu apa si putina sare si le adaugi peste faina.
Framanti un aluat mole.Se pune aluatul pe o planseta data cu faina si se intinde sub forma dreptunghiulara de 1 cm grosime.
Umplutura se pregateste astfel:
Se tau toate ingredintele marunt sau prin razatoare, se amesteca toate si se intinde peste compozitia de aluat.Faci aluatul sul si il pui intr-o tava unsa, dandu-i forma unei potcoave pe care o crestezi din 2 in 2 cm.
Presari deasupra casul ras si coci potcoava timp de 40 de min.
Servesti potcoava calda, e delicioasa si satioasa.
Pofta Buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Potcoava cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi umpluti cu branzeturi si verdeturi

Cartofi umpluti cu branzeturi si verdeturi

Incalzim cuptorul la 200°C. Spalam foarte bine coaja cartofilor, apoi ii invelim in folie de staniol.

10 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive
CHIFTELE DIN LEGUME

CHIFTELE DIN LEGUME

Dovleceii se spala, se taie capetele si se dau pe razatoarea mica sau se toaca la blender,se amesteca

40 voturi    26 comentarii
2h 20 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Livia Chirtop , 31 octombrie 2013

    gogosarul tot murat?

  • danutza

    danutza (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2011

    Foarte bine arată şi cu siguranţă e gustoasă.Felicitări!

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2011

    Bună idee şi frumoasă prezentare!

    • anaandronel

      anaandronel (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2011

      Ce bine arata,foarte imbietoare!! bravo!!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2011

      Delicios ! si foarte aspectos ! *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

18 voturi

Ingrediente

  • Pt aluat:
  • 250 g faina
  • 1 praf de copt
  • 30g margarina sau unt
  • 100 ml lapte
  • 100 ml apa
  • sare
  • putin ulei
  • Pt umplutura:
  • 150 g cascaval
  • 4 castraveti murati taiati marunt
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 1 ardel taiat marunt
  • 8 masline
  • gogosar taiat marunt

Raporteaza reteta

Retete
de Adriana K.D.
Prajitura cu cafea

Prajitura cu cafea

Pregatesti asa: Se freaca bine galbenusurile cu zahar pana se topeste; apoi se adauga 10 linguri

11 voturi    1 comentariu
40 min
Prajituri
Salata de peste

Salata de peste

Scurgi pestele de ulei si il maruntesti cu furculita. Tai rosiile cuburi mici, cartofii si ouale

2 voturi    2 comentarii
40 min
Salate cu peste
Paste la tava

Paste la tava

Pui la fiert pastele intr-o cratita cu putina sare; cand sunt fierte, le clatesti cu apa rece si

22 voturi    12 comentarii
45 min
Paste si pizza

Livia Chirtop

gogosarul tot murat?

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Zacusca de legume