Dai biscuiţii prin maşina de tocat şi amesteci praful de biscuiţi cu zahărul şi 75 g unt topit. Întinzi două treimi din compoziţie într-o tavă, apoi pregăteşti crema: freci spumă untul rămas cu zahărul, adaugi oul şi amesteci până ce crema devine spumoasă. Cureţi strugurii de sâmburi şi piersicile de coajă şi sâmburi, tai boabele în jumătate şi piersicile bucăţi şi le amesteci cu frişca. Întinzi apoi crema de unt peste biscuiţi, apoi frişca amestecată cu fructele şi la sfârşit presari biscuiţii rămaşi. Dai prăjitura la rece pentru 1-2 ore, după care o tai bucăţi. E foarte bună numai rece!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii