Se amestecă ouăle cu zahărul, apoi se adaugă cacaoa, oceaşcă de făină, se amestecă şi se mai adaugă laptele, cealaltă parte de făină şi bicarbonatul. Se amestecă bine compoziţia şi se pune în tava unsa şi tapetată cu făină. Deasupra se miez de nucă tăiată.Se dă la cuptor şi se coace trei sfert de ora la foc potrivit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii