Se freaca 4 oua cu 18 linguri de zahar fin(dc e zahar cu bobul mare numarati 18 linguri si apoi macinatzile)pina se dizilva bine zaharul,apoi se adauga 18 ling de ului,18 ling de lapte, zaharul vanilat si praful de copt si se mesteca bine apoi se adauga treptat fana.
Separat se amesteca bine brinza cu galbenusul si zagarul carese pune dupa gust(atentie sa nu fie brinza cu mult zatz ca dc puneti zahar mult lasa si mai mult zatz) se amesteca bine.
intro tava unsa bine si pusa foaie de copt unsa si ea in prealabil,se toarna prima compozitie se niveleaza,apoi se presara brinza desupra cit sa fie in toata tava presarata brinza .se da lacuptor la foc potrivit.cind e coapta se scoate si se presara cu zahar pudra( se pastreaza bune intro punga ca sa nu se uste)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii