Se freaca 4 oua cu 18 linguri de zahar fin(dc e zahar cu bobul mare numarati 18 linguri si apoi macinatzile)pina se dizilva bine zaharul,apoi se adauga 18 ling de ului,18 ling de lapte, zaharul vanilat si praful de copt si se mesteca bine apoi se adauga treptat fana.
Separat se amesteca bine brinza cu galbenusul si zagarul carese pune dupa gust(atentie sa nu fie brinza cu mult zatz ca dc puneti zahar mult lasa si mai mult zatz) se amesteca bine.
intro tava unsa bine si pusa foaie de copt unsa si ea in prealabil,se toarna prima compozitie se niveleaza,apoi se presara brinza desupra cit sa fie in toata tava presarata brinza .se da lacuptor la foc potrivit.cind e coapta se scoate si se presara cu zahar pudra( se pastreaza bune intro punga ca sa nu se uste)
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii