Ingrediente
-4 gălbenuşuri, -1 pahar zahăr, -1 pahar de smântână, -1 pahar unt topit(călduţ), -1/2 linguiţă e bicarbonat, -1 praf de vanilie, - făină cât cuprinde, - marmeladă(sau gem) de caise, -zahăr pudră vanilat
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
1 vot
Mod de preparare
Se coace la început la foc moale , apoi mai tare. După ce s-a răcit se taie dreptunghiuri lunguieţe şi se presară cu zahăr pudră vanilat.
Această prăjitură este mai fragedă după o zi sau două.
Poftă bună!
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009
Nu o să-ţi pară rău dacă o s-o pregăteşti! E foarte bună!
flori de piatra (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009
Arata super prajiturica ta si imi place asa ca o salvez.