Foile: 6 albusuri se bat bine cu zaharul. Se adauga treptat 12 linguri de nuca, apoi 2 linguri de faina. compozitia obtinuta se imparte in doua parti egale si se intinde pe dosul tavii pe o foaie de staniol, se coace la foc mic 15 min.
Se repeta obtinandu-se 4 foi
Crema: galbenusurile se bat cu zaharul pe abur pana cand se ingroasa compozitia dupa care se lasa sa se raceasca. Compozitia obtinuta se amesteca treptat cu untul apoi se adauga cacaoa. Pentru a fi mai moale si lucioasa crema, se adauga 4 linguri cu ulei. Crema se imparte in 4 parti egale si se intinde pe fiecare foaie. pe foaia de sus se presara nuca macinata.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii