Foile: 6 albusuri se bat bine cu zaharul. Se adauga treptat 12 linguri de nuca, apoi 2 linguri de faina. compozitia obtinuta se imparte in doua parti egale si se intinde pe dosul tavii pe o foaie de staniol, se coace la foc mic 15 min.
Se repeta obtinandu-se 4 foi
Crema: galbenusurile se bat cu zaharul pe abur pana cand se ingroasa compozitia dupa care se lasa sa se raceasca. Compozitia obtinuta se amesteca treptat cu untul apoi se adauga cacaoa. Pentru a fi mai moale si lucioasa crema, se adauga 4 linguri cu ulei. Crema se imparte in 4 parti egale si se intinde pe fiecare foaie. pe foaia de sus se presara nuca macinata.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii