Foile: 6 albusuri se bat bine cu zaharul. Se adauga treptat 12 linguri de nuca, apoi 2 linguri de faina. compozitia obtinuta se imparte in doua parti egale si se intinde pe dosul tavii pe o foaie de staniol, se coace la foc mic 15 min.
Se repeta obtinandu-se 4 foi
Crema: galbenusurile se bat cu zaharul pe abur pana cand se ingroasa compozitia dupa care se lasa sa se raceasca. Compozitia obtinuta se amesteca treptat cu untul apoi se adauga cacaoa. Pentru a fi mai moale si lucioasa crema, se adauga 4 linguri cu ulei. Crema se imparte in 4 parti egale si se intinde pe fiecare foaie. pe foaia de sus se presara nuca macinata.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii