Se aseaza ouale intregi intr-un vas impreuna cu zaharul si se bat la focul incet pina ce se ingroasa.Se adauga frankcafea sau cacao si se bate mai departe pina ce devine o crema de grosimea smintinei.Separat freaca untul spuma si se amesteca cu crema fiarta ce s-a racit.Se adauga putin rom.Se taie marunt biscuitii si se amesteca cu crema.Se toarna compozitia intr-o forma de chec si se aseaza in frigider.Dupa citeva ore se scoate pe o farfurie si se acopera cu frisca peste care se pudreaza cu cacao
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii