Se adauga faina cu untul topit.
Pentru primul Blat:
Se adaugă faina cu untul topit si se amesteca, apoi se pune laptele si zaharul se amesteca pana când nu se mai simte zaharul; se pune oul, esenta de rom, se amesteca, se adaugă praful de copt sau drojdia.
Pentru blatul 2:
Se pune faina cu untul topit si se amesteca, apoi se pune laptele si zaharul si se amesteca pana când nu se mai simte zaharul, se pune oul, esenţa de rom, cacaua împreună cu praful de copt sau drojdia.
Mai întâi, se pune primul blat la cuptor aproximativ 5 minute, apoi se pune peste el blatul de cacao si se lasă la cuptor 25-30 de minute. La final, se poate pune pe deasupra cocos sau zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii