Se adauga faina cu untul topit.
Pentru primul Blat:
Se adaugă faina cu untul topit si se amesteca, apoi se pune laptele si zaharul se amesteca pana când nu se mai simte zaharul; se pune oul, esenta de rom, se amesteca, se adaugă praful de copt sau drojdia.
Pentru blatul 2:
Se pune faina cu untul topit si se amesteca, apoi se pune laptele si zaharul si se amesteca pana când nu se mai simte zaharul, se pune oul, esenţa de rom, cacaua împreună cu praful de copt sau drojdia.
Mai întâi, se pune primul blat la cuptor aproximativ 5 minute, apoi se pune peste el blatul de cacao si se lasă la cuptor 25-30 de minute. La final, se poate pune pe deasupra cocos sau zahar pudra.
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii