Ingrediente
Pentru primul blat:, 300 grame faina, 250 grame zahar, 100 ml lapte, O jumătate esenţă de rom, 150 grame unt topit, O jumătate drojdie sau 2 lingurite praf de copt, 1 ou, Pentru blatul 2:, 300 grame faina, 200 grame zahăr, 100 ml lapte, O jumătate esenţă rom, 2-3 linguri cacao, 150 grame unt topit, O jumătate de drojdie sau 2 lingurite praf de copt, 1 ou
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
2 voturi
Mod de preparare
Se adaugă faina cu untul topit si se amesteca, apoi se pune laptele si zaharul se amesteca pana când nu se mai simte zaharul; se pune oul, esenta de rom, se amesteca, se adaugă praful de copt sau drojdia.
Pentru blatul 2:
Se pune faina cu untul topit si se amesteca, apoi se pune laptele si zaharul si se amesteca pana când nu se mai simte zaharul, se pune oul, esenţa de rom, cacaua împreună cu praful de copt sau drojdia.
Mai întâi, se pune primul blat la cuptor aproximativ 5 minute, apoi se pune peste el blatul de cacao si se lasă la cuptor 25-30 de minute. La final, se poate pune pe deasupra cocos sau zahar pudra.