Se incinge cuptorul. Se freaca untul spuma cu 150gr. zahar si vanilia, se adauga pe rand galbenusurile , amestecandu-le bine pana compozitia este omogena.Se amesteca smantana cu 300gr. faina si praful de copt. Intr-o forma unsa se toarna 2/3 din compozitie si se coace 20 min. Intre timp , se rad merele . Se stropesc cu zeama de lamaie si se amesteca cu grisul si cu nucile. Albusurile se bat spuma cu 150gr. zahar.Se scoate prajitura din cuptor, se toarna umplutura si se intinde uniform. La aluatul ramas se mai adauga 30gr. faina, se framanta, se intinde pe planseta si se taie fasii. Se orneaza cu albusurile batute spuma , peste care se aseaza fasiile de aluat. Prajitura se mai tine in cuptor inca 20min.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii