autor:

» » Prajituri

Prajitura

Autor: amalia runceanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia runceanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Ingrediente
150 g zahar farin, 1 ou, 1 pachet margarina, 1 praf de copt, 1lamaie, faina cat cuprinde

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca margarina cu zaharul, se adauga oul, apoipraful de copt si se sting cu zeama de lamaie. se pune si coaja de lamaie, apoi se incorporeaza faina.
Se toarna in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se introduce la cuptor, la foc potrivit pentru 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea

Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o

38 voturi    27 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura turnata cu mere

Prajitura turnata cu mere

Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 150 g zahar farin
  • 1 ou
  • 1 pachet margarina
  • 1 praf de copt
  • 1lamaie
  • faina cat cuprinde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Coronita de ciocolata cu crema de Ricotta