Reteta postata pe: 18 decembrie 2008
Ingrediente
Pandispanul: 4 oua, 4 linguri ulei, 4 linguri apa, 1 cana zahar, 1 praf copt stins, 1 cana faina, vanilie, esenta rom, coaja de lamaie., Crema: frisca, sarlota de ciocolata.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Pandispanul: se bat albusurile spuma, se topeste pe foc zaharul in 4 linguri de apa pana se formeaza un sirop legat. Se toarna siropul fierbinte peste albusuri. Se adauga galbenusurile si uleiul alternand (1 galbenus, 1 lingura ulei), praful de copt, mirodeniile si apoi faina. Se baga la cuptor la foc mic 25 min, fara sa se umble.
Dupa ce pansispanul este gata, se lasa sa se raceascasi se taie patrate mici peste care se toarna sarlota de ciocolata si frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Preparare
Se incepe cu prepararea piureului de dovleac.
Dovleacul se taie in 2 jumatati; se curata
21 voturi
10 comentarii
4h
1.Se prepara pe rand blaturile,fiecare din cate 5 albusuri mixate la viteza mare cu un praf de sare
0 voturi
0 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate