Se bat ouale cu zaharul pana la omogenizare sub forma unei creme; se adauga treptat uleiul si nucile macinate, esenta de vanilie si laptele; faina se amesteca treptat pana la obtinerea unui aluat consistent, care sa se poata lua cu lingura. Se unge tava cu margarina si se pun cu lingura gramajoare egale de aluat. Se coc la foc mediu in cuptor incalzit in prealabil. Intre timp se topeste ciocolata cu margarina si dupa ce prajiturelele de la cuptor se mai racesc, se ung cu ciocolata topita in diferite modele sau se lipesc intre ele doua cate doua;
Gata de servire: 2 ore
pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii