autor:

pietri

» » Dulciuri diverse

Prajitura a la Pietri

Autor: pietri (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: pietri (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 ianuarie 2013

Ingrediente
Pentru aluat: o cana lapte, o cana zahar, o cana si jumatate faina, o jumatate cana ulei, un ou, un pachetel praf de copt, , Pentru umplutura: 5 mere rase si calite cu 4 linguri zahar, scortisoara.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca bine toate ingredientele. 3/4 din aluatul obtinut se toarna in tava tapetata cu hartie pentru copt. Merele calite se pica cu lingurita din loc in loc. Se adauga restul de aluat. Prajitura se coace in cuptor aproximativ 45 minute. Cand se raceste, se taie si se pudreaza cu zahar sau fulgi de nuca de cocos.

In locul merelor poate fi folosit dovleacul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura a la Pietri " nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec cu ciocolata si vanilie

Chec cu ciocolata si vanilie

Zaharul, galbenusurile si margarina se bat cu mixterul.Dupa ce s-a topit zaharul se incorporeaza

7 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tiberius Parfe

Tiberius Parfe

In primul rand doresc sa va spun ca a ceasta reteta de parfe este exact pentru o forma de chek. Prima

2 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat: o cana lapte
  • o cana zahar
  • o cana si jumatate faina
  • o jumatate cana ulei
  • un ou
  • un pachetel praf de copt
  • Pentru umplutura: 5 mere rase si calite cu 4 linguri zahar
  • scortisoara.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Prajitura cu mere