Lamaia am taiat-o in bucati mici. Rahatul si lamaia le-am dat prin masina de tocat. Neaparat cand treceti prin masina de tocat sa alternati rahatul cu lamaia.La o mana de rahat, imediat dupa el sa treceti lamaia prin masina.L-a inceput am dat doar rahatul si era sa blochez masina. Avand consistenta aceea lamaia il ajuta sa nu mai fie asa gros si lipicios.La sfarsit am dat si nuca prin masina apoi am amestecat cu o lingura de lemn toate ingredientele.
Untul lasat la temperatura camerei l-am taiat cubulete. Am mixat cu paletele de aluat (acelea spirala) toate ingredientele cu untul. Nu folositi paletele celelalte caci e foarte groasa crema si mai mult va incurca.
Este foarte gustoasa crema asta si atat de simpla. Lamaia echilibreaza dulceata rahatului. Daca doriti mai acrisoara crema mai adaugati o lamaie. Mie mi-a placut foarte mult.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii