Foi:
Se amesteca toate, se pune faina pana cand se obtine o coca nu foarte tare.
Se coc pe fundul tavii.
Crema:
Laptele, zaharul si faina se pune pe foc mic la baie de aburi. Se amesteca continuu pana devine o smantana groasa, se pune untul sau margarina, coaja de lamaie si zeama.
Crema caramel
Se pune 100 g zahar la caramelizat. Faina se amesteca cu zaharul apoi se pune treptat laptele. Se pune la fiert la baie de aburi si amesteca continuu.
Dupa ce crema a fiert, camd este ca o maioneza, se da la o parte, se pune siropul de zahar ars (se lucreaza foarte repede) apoi margarina.
Se ung foile si se lasa pana a doua zi, iar atunci se taie si se pudreaza cu zahar.
Prajitura rapida cu capsuni, fara coacere, aromata si delicioasa! Un desert usor de preparat, cu piscoturi, crema de...
Prajitura rapida cu capsuni. Reteta fara coacere, aromata si absolut delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii