Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
Foile: 300 g faina, 100 g unt (sau 80 g untura), 1 ou, 100 g zahar pudra, sare, 0,5 g amoniac, putin lapte (pentru a se putea framanta aluatul), Crema: 4 dl lapte, 4 linguri faina, 200 g unt, 200 g zahar pudra, zahar vanilat
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Foile
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura alba" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Intr-un castron amestecati ouale, zaharul, laptele, uleiul, sarea si praful de copt stins in putina
22 voturi
3 comentarii
1h 30 min
Cantitatea de mai sus este ideala pentru 3 foi coapte pe dosul tavii.Mie mi-a ramas multa crema de
11 voturi
4 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate