Se freaca zaharul cu oul, mierea, untura si laptele, compozitia respectiva se pune pe abur pana se infierbanta si apoi se pune bicarbonatul stins si se amesteca pana se ingroase. Se ia de pe foc si se lasa la racit si apoi se adauga faina si se framanta aluat potrivit de moale, dupa care se imparte in 3-4 foi. Crema - se fierbe laptele cu zaharul, vanilia si cand clocoteste se pune grisul amestecand continuu cca 10 minute, dupa care se raceste putin si se adauga untul putin cate putin si se poate adauga suc lamaie pentru a fi mai acrisor. Se aseaza prima foaie, apoi se pune jumatate din gris, asezi a doua foaie si ungi cu gemul acrisor si pui si cealalta jumatate de gris si asezi si ultima foaie si deasupra pui zahar farin sau glazura de ciocolata. Se lasa la rece 2-3 ore si se portioneaza. Pofta buna!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii