autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

PRAJITURA ALBINA

Autor: Bosna Ana (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 24 noiembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Bosna Ana (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 24 noiembrie 2007

Ingrediente
BLATUL 50 GR UNT, GR ZAHAR ,3 LINGURI MIERE DE ALBINA,1 LINGURITA BICARBONAT,2 OUA,700 GR FAINA, CREMA250 GR UNT,300GR ZAHAR VANILAT,CATEVA NUCI,ZEAMA DE LAMAIE, DE GRIS FIERT CU LAPTE FARA ZAHAR.

Dificultate: Medie Timp: 1h

37 voturi

Mod de preparare

BLAtul:se amesteca toate ingrendientele:seface o foaie sau mai multe care se coc pe dosul tavii:Creme:se amesteca toate ingrendientele se fierb apoi se dau la rece.foile se umplu cu aceasta crema.
BLAtul:se amesteca toate ingrendientele:seface o foaie sau mai multe care se coc pe dosul tavii:Creme:se amesteca toate ingrendientele se fierb apoi s
Daca ti-a placut reteta noastra "PRAJITURA ALBINA" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Dulciuri diverse
Prajitura Albina

Prajitura Albina

Se freaca zaharul cu oul, mierea, untura si laptele, compozitia respectiva se pune pe abur pana se

1 vot    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Mere in aluat, cu ciocolata

Mere in aluat, cu ciocolata

Spalati curatati de coaja merele, scoateti cotoarele si taiati-le felii de 10 mm grosime, apoi stropiti-le

5 voturi    1 comentariu
20 min
Dulciuri diverse

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Valentin Baciu (Chef de cuisine) , 23 mai 2008

    pare gstos

Dificultate

Medie

Timp

1h

37 voturi

Ingrediente

  • BLATUL 50 GR UNT, GR ZAHAR ,3 LINGURI MIERE DE ALBINA,1 LINGURITA BICARBONAT,2 OUA,700 GR FAINA
  • CREMA250 GR UNT,300GR ZAHAR VANILAT,CATEVA NUCI,ZEAMA DE LAMAIE, DE GRIS FIERT CU LAPTE FARA ZAHAR.

Raporteaza reteta

Fara foto

Valentin Baciu (Chef de cuisine)

pare gstos

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Budinca de tapioca cu lapte de cocos si lapte de soia Budinca de tapioca cu lapte de cocos si lapte de soia

Se pune tapioca intr-un castron cu apa cat s-o cuprinda si se lasa deoparte 30-40 minute sa se umfle. Se rastoarna apoi in vasul cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Budinci
Ciocolatina vegana Ciocolatina vegana

Intr-o cratita, punem paharul de apa si inca o jumatate de pahar de apa si mierea sa se contopeasca, punem cacao si ciocolata si lasam

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse