Se bat albusurile bat apoi se adauga zaharul treptat dupa care pe rand cate un galbenus si se freaca dupa fiecare. La sfarsit punem plicul de cioco creme ole cate putin si mai amestecam cu mixerul 15 secunde.
Se coace in cuptorul preincalzit 25 minute. Eu am facut-o intr-o tava mai mica dar avand in vedere ca este crema destula se poate face in tava mai mare sa nu iasa prea gretoasa. Se rupe ciocolata, se pune in frisca si apoi pe foc, se amesteca pana se topeste toata cicolata. Nu se lasa sa fiarba deloc, se aduce doar la punctual de fierbere si cand s-a topit ciocolata se stinge focul. Se da la rece la frigider 24 ore sau mai putin. Ea trebuie sa fie tare in momentul cand o scoatem de la rece a doua zi. Se baga mixerul in ea si se amesteca turnand treptat cealalta parte de frisca, adica 300 ml, pe rand. Deci turnam frisca putin, amestecam cu mixerul si tot asa pana terminam toata comp. de 300 ml.Peste blatul racit se pune spuma asta ganache. Eu am glazurat-o putin cu niste crema mai lichida facuta in casa.Prajitura Ana in tava este cea din mijloc alaturi de prajitura krem a la krem si rulada cu cappuccino.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii