Intr-un castron se amesteca prafurile(faina,gris,sofran,praf de copt).In alt castron separat se dizolva zaharul in lapte apoi se adauga peste prafuri.Se bate 5 min cu mixerul,adaugand in suvoi si uleiul.Se rastoarna in tava(20/30 cm)unsa bine, se presara pinul,susanul/etc si se da la cuptorul incins dinainte la 200 de gr C.Se coace pana se rumeneste usor la suprafata. Sfat:sofranul se foloseste mai mult pt. a da culoare.se poate inlocui cu 2 picaturi de colorant alimentar galben sau se poate renunta de tot la el..Trebuia sa iasa un blat pufos si bine crescut!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii