Se coace blatul, se lasa sa se raceasca putin, si se pune umplutura.
se freaca foarte bine branza cu zaharul, coaja de lamaie si vanilia. se pune in margarina tinuta la temperatura camerei si se amesteca bine pana se face ca o crema .
se toarna peste blat.
Se face glazura asa cum e scris pe plicul de budica (doar ca laptele se inlocuieste cu cantitatea de fanta de mai sus) . Dupa ce s-a fiert se lasa s iasa un pic fierbinteala si se toarna peste crema de branza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii