autor:

Fara foto

» » Prajituri

Prajitura ardeleneasca

Autor: oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Ingrediente
Pt blat:, 6 oua, 200 gr zahar, 200 gr faina, 1 praf de copt, 10 lg apa, 1 lg cacao, , Umplutura:, 500 gr branza proaspata, Zahar dupa gst, 200 gr margarina, Coaja de la 1 lamie, Vanilie, , Glazura, 750 ml fanta, 2 plicuri budinca vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

5 voturi

Mod de preparare

Se coace blatul, se lasa sa se raceasca putin, si se pune umplutura.
se freaca foarte bine branza cu zaharul, coaja de lamaie si vanilia. se pune in margarina tinuta la temperatura camerei si se amesteca bine pana se face ca o crema .
se toarna peste blat.

Se face glazura asa cum e scris pe plicul de budica (doar ca laptele se inlocuieste cu cantitatea de fanta de mai sus) . Dupa ce s-a fiert se lasa s iasa un pic fierbinteala si se toarna peste crema de branza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura ardeleneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Cheesecake cu gutui

Cheesecake cu gutui

Pentru blat se pun in blender biscuitii rupti si untul topit, iar dupa ce s-a format un aluat nisipos,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Prajituri
Cheesecake cu coacaze

Cheesecake cu coacaze

Blatul Se pun piscoturile intr-o punga si se zdrobesc ,apoi intr-un bol si se mixeaza bine cu

9 voturi    3 comentarii
45 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

5 voturi

Ingrediente

  • Pt blat:
  • 6 oua
  • 200 gr zahar
  • 200 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 10 lg apa
  • 1 lg cacao
  • Umplutura:
  • 500 gr branza proaspata
  • Zahar dupa gst
  • 200 gr margarina
  • Coaja de la 1 lamie
  • Vanilie
  • Glazura
  • 750 ml fanta
  • 2 plicuri budinca vanilie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu struguri