Se coace blatul, se lasa sa se raceasca putin, si se pune umplutura.
se freaca foarte bine branza cu zaharul, coaja de lamaie si vanilia. se pune in margarina tinuta la temperatura camerei si se amesteca bine pana se face ca o crema .
se toarna peste blat.
Se face glazura asa cum e scris pe plicul de budica (doar ca laptele se inlocuieste cu cantitatea de fanta de mai sus) . Dupa ce s-a fiert se lasa s iasa un pic fierbinteala si se toarna peste crema de branza.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii