Se amesteca biscuitii pisati cu alunele(nuca) taiate in bucatele, se adauga untul, zaharul pudra si cacaoa si se framanta bine aluatul. Se ia, cu mana, din compozitie si se modeleaza sub forma de arici. Separat, se prepara glazura din ciocolata de menaj topita si unt, turnandu-se fierbinte peste prajituri. Se decoreaza cu bombonele colorate si ornamente de ciocolata. Se dau prajiturile la rece pana la servire ca sa se intareasca bine glazura.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii