Se freaca zaharul cu galbenusurile,se incorporeaza untul moale si se adauga cacaua.Se toarna laptele in care s-a dizolvat cafeaua solubila,se pune faina cu praful de copt ,se amesteca si la final se incorporeaza albusurile batute.
Se amesteca branza dulce cu zaharul,ouale si esenta de vanilie.Se toarna trei sferturi din aluatul cu cacao intr-o tava unsa si tapetata si se da la cuptor pentru 10 minute.Se scoate tava ,se intinde crema de branza,apoi se toarna restul de aluat si se da la cuptor pentru 25-35 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii