Ingrediente
5-6 oua, , 200g cocos, , 350g zahar, , 1 lingura zeama de lamaie/o lingurita otet, , 1 lingura faina, , 1 budinca vanilie, , 350ml lapte, , 1 pachet unt
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
25 voturi
Mod de preparare
Crema: Se fierbe o budinca de vanilie in 350ml lapte cu 150-180g zahar. Cand e gata se incorporeaza amestecand rapid galbenusurile. Cand crema s-a racit (e la acelasi temperatura cu untul), se bate untul cu mixerul si se adauga cate o lingura de budinca pana se incorporeaza.
Blatul se taie in 2 sau 3 (in functie de cat de mare e tava) si se pune intre bucati crema. Deasupra se poate turna putina glazura de ciocolata sau se pune si deasupra crema si se rade ciocolata. Cel mai bine e sa se lase peste noapte.
Radu Munteanu , 27 februarie 2014
si de ce nu ai facut-o sa o trimiti la noi sa o gustam si sa dam verdictul
Vera Pricope , 27 februarie 2014
Arata super,cand o faceti?
Doina Munteanu , 27 februarie 2014
Arata frumos sper sa fie buna vreau sa o fac
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 august 2012
Imi plac deserturile cu cocos.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010
E apetisanta.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010
Hmmm,ce buna trebuie sa fie!!!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009
Waw, da ce aratoasa este!