Mixezi:untul/margarina cu zahar, zahar vanililat,galbenusurile, faina, , praful de copt si laptele, pana obtii un aluat omogen. Bati albusurile cu putina sare separat. Apoi adaugi albusurile in compozitia obtinuta anterior. Amesteci noua compozitie cu lingura de lemn pana se omogenizeaza, se obtine un aluat subtire, care curge.Asezi aluatul intr-o tava unsa cu unt.
Merele taiate feliute le aranjezi in tava. Eu nu am fost foarte inspirata, deci le-am pus normal.
Peste mere pui sos.
Sosul se obtine astfel: se mixeaza smantana cu zahar, zahar vanililat si gemul de caise.
Dai la cuptor.
Prajitura ideala pentru o cana de cafea sau lapte, atunci cand nu avem chef sa ne complicam cu altceva. E delicioasa!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii