Pornim cuptorul la 180 grade.
Separam ouale , albusul de galbenus. Faina o cernem si o amestecam cu praful de copt. Galbenusurile le frecam cu zaharul pana devin cremoase, adaugam incet uleiul. Amestecam continuu. Punem si laptele. Adaugam faina cernuta si amestecata cu praful de copt si cacao. Omogenizam bine. Separat batem albusurile cu un praf de sare si punem peste restul compozitiei.
O tava cu dimensiune de 20x30 o tapetam cu hartie de copt si turnam in ea compozitia.
Pregatim crema de branza astfel: branza o maruntim bine si o amestecam cu restul ingredientelor (zaharul, zaharul vanilat, oul, grisul si coaja de lamaie)
Cu ajutorul unei lingurite punem branza peste aluat, efectiv o aruncam acolo. Puteti sa puneti branza in asa fel incat o felie de prajitura sa aiba o lingurita de branza (trebuie sa iasa patata ca si o vacuta).
Dam tava la cuptorul incalzit si o lasam pentru 30 minute.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii