Blat: 8 albusuri se bat spuma cu 16 linguri zahar, cand sunt batute se adauga 150 gr nuca de cocos, 3-4 linguri faina si praf de copt. Se coace in tava unsa si tapetata cu faina sau hartie.
Crema: 8 galbenusuri se freaca bine cu 16 linguri de zahar 1 lingura faina si 2 linguri lapte, se fierb pe aburi pana se ingroasa. Cand e rece se adauga 100 grame finnetti sau ciocolata neagra topita si 1 pachet de margarina rama frecat spuma.
Peste blat se pune crema iar peste crema se pune 250 grame FRISCA batuta iar deasupra se rade ciocolata. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii