autor:

Fara foto

» » Prajituri

Prajitura Bounty

Autor: feli (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: feli (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2011

Ingrediente
Blat: 8 albusuri, 16 linguri zahar, 150 gr nuca de cocos, 3-4 linguri faina si praf de copt., Crema: 8 galbenusuri, 16 linguri de zahar, 1 lingura faina,  2 linguri lapte, 100 grame finnetti sau ciocolata neagra topita, 1 pachet de margarina Rama frecat spuma.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Blat: 8 albusuri se bat spuma cu 16 linguri zahar, cand sunt batute se adauga 150 gr nuca de cocos, 3-4 linguri faina si praf de copt. Se coace in tava unsa si tapetata cu faina sau hartie.

Crema: 8 galbenusuri se freaca bine cu 16 linguri de zahar 1 lingura faina si 2 linguri lapte, se fierb pe aburi pana se ingroasa. Cand e rece se adauga 100 grame finnetti sau ciocolata neagra topita si 1 pachet de margarina rama frecat spuma.

Peste blat se pune crema iar peste crema se pune 250 grame FRISCA batuta iar deasupra se rade ciocolata. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Bounty" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura Bounty

Prajitura Bounty

Pentru blat,oale trebuie separate. Albusurile se bat spuma,apoi se pune zaharul;se bat in continuare;trebuie

20 voturi    12 comentarii
7h
Prajituri
Prajitura Bounty

Prajitura Bounty

Toate ingredientele trebuie tinute la temperatura camerei timp de cateva ore. Intr-un castron, punem

57 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Blat: 8 albusuri
  • 16 linguri zahar
  • 150 gr nuca de cocos
  • 3-4 linguri faina si praf de copt.
  • Crema: 8 galbenusuri
  • 16 linguri de zahar
  • 1 lingura faina,  2 linguri lapte
  • 100 grame finnetti sau ciocolata neagra topita
  • 1 pachet de margarina Rama frecat spuma.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Rulada cu blat de cafea si umplutura de gem de gutui cu perle de tapioca Rulada cu blat de cafea si umplutura de gem de gutui cu perle de tapioca

1. Intai se pune intr-un ibric la fiert o cana de apa si cand da in clocot se pun perlele de tapioca la fiert. Se lasa sa fiarba cca

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tarta cu fructe Tarta cu fructe

Se face un aluat, se tine la rece, apoi se împarte în două bucăți inegale, se întinde o foaie mare in tava unsa

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta cu branza