Se freaca untul cu zaharul, apoi se adauga ouale, unul cate unul si laptele. La final am adaugat faina+ cacao+ praf de copt, toate impreuna si cernute prin sita. Am intins bine compozitia in tava si am introdus la cuptor pt 20 min la 180 grade C. Am scos tava din cuptor si am lasat blatul sa se raceasca complet, apoi am pregatit crema.Laptele se pune la fiert impreuna cu untul, apoi se adauga grisul si se fierbe pana se ingroasa. Apoi se adauga zaharul, nuca de cocos si esenta de vanilie. Se amesteca bine inca aprox. 1 minut si se ia de pe foc. Am turnat imediat crema peste blatul racit, am nivelat si am lasat sa se raceasca. Intre timp am pregatit glazura : Am rupt in bucati mai mici 150 gr ciocolata si am introdus-o la microunde, intr-un vas yena, pentru 2-3 minute. (depinde de tipul de ciocolata folosit). Apoi am adaugat untul si am amestecat bine pana s-a topit complet ciocolata. Am turnat glazura pe prajitura. Am nivelat si....gata! Prajitura se taie cu un cutit incalzit.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii