Prajitura Bounty

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Prajitura Bounty

Ingrediente

  • Pt blat:125g margarina pt prajituri
  • 150g zahar
  • 3 oua
  • 200g faina
  • 2 lg cacao
  • 2lg lapte
  • 1 praf de copt
  • Pt crema:
  • 350ml lapte
  • 3lg pline cu gris
  • 100g margarina pt prajituri
  • 150g zahar
  • 100g cocos
  • 1 esenta de vanilie
  • Pt glazura:200g cioco menaj

Mod de preparare

Se bat ouale,se adauga restul ingredientelor si se coace 20 de minute. Crema: laptele+untul+grisul si zaharul se fierb pana se ingroasa. Se ia la o parte,se pune cocosul si esenta de vanilie. Peste blatul racit se pune crema, iar peste crema ciocolata topita.E delicioasa!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise