Pregatire blat: Se bat spuma albusul rece de la figider cu un praf de sare si apoi se adauga treptat zaharul si se bate in continuare pana la topirea lui. Apoi se adauga galbenusurile pe rand si se amesteca dupa fiecare. Se aduga la compozitie si nucile date prin masina, cacaoa, cele 3 linguri de faina si praful de copt cernute prin sita. Se unge o tava si se tapeteaza cu faina sau hartie de copt , se toarna compozitia si se da la cuptor circa 40 minute.
Pregatire crema: Se freaca untul la temperatura camerei cu zaharul pudra si nessul dizolvat in putina apa. Se adauga galbenusul si nucile taiate marunt. Scoti blatul din cuptor il lasi sa se raceasca si apoi intinzi crema peste el.
Pregatire glazura: Fierbi laptele cu 200 g zahar si cu cele 3 linguri de cacao pana la ingrosare.
Se lasa crema la racit apoi se adauga 100 g unt. Se intinde glazura peste crema. Se da la rece cateva ore apoi se taie.
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii