Preparare blat:
Se freaca galbenusurile cu zahărul pana ce acestea işi dubleaza volumul.
Se adauga ciocolata rasa si untul moale. Se omogenizează apoi se pune faina.
Albusurile se bat spuma tare si se adauga la compozitie, amestecand prin rasturnare.
Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace 20 - 25 minute la 180 grade C.
Cand este gata se scoate din cuptor si se unge cu gemul de caise.
Deasupra gemului se pune un strat de bezea:
Albusurile se bat spuma tare cu zahar.Se pune zaharul vanilinat apoi nuca macinata.Se omogenizează amestecând uşor.
Bezeaua se întinde uniform peste prajitură si tava se mai dă la cuptor 15 minute la 150 grade C.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii