Se separa ouale,iar albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul.
Separat intr-un bol se amesteca toate ingredientele solide:faina,cacao si praful de copt.
La final,se adauga galbenusurile si ingredientele solide peste spuma de albusuri si amestecand cu grija incorporam si uleiul treptat.
Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduce la cuptor pentru 30 minute.
Pentru a prepara crema de branza,ne folosim de robotul de bucatarie.Astfel,in vasul robotului se mixeaza branza de vaci impreuna cu zaharul si untul pana devine crema.
Glazura de deasupra prajiturii se prepara conform instructiunilor de pe plic,inlocuind laptele cu sucul Cappy.
Asamblarea prajiturii se face in tava in care s-a copt blatul.Asadar,peste blatul care a fost intors "cu fundul in sus" se pune crema de branza si niveleaza cu o spatula.Apoi se toarna glazura/budinca de suc.
Prajitura se da la frigider pana a doua zi,cand se taie in romburi si se serveste.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii