Se bat ouale cu zahar, iaurt si scortisoara. Se inglobeaza faina, amestecata cu praf de copt si fulgi de cocos. Se lasa sa se scurga ananasul. Cuptorul se incinge la 180 C. Aluatul se repartizeaza uniform pe o tava unsa si se aseaza deasupra rondelele de ananas, la distanta egala unele de altele.
Se prepara aluatul crocant: Se framanta cu varful degetelor faina cu fulgi de cocos, zahar tos, zahar vanilat si unt. Aluatul se repartizeaza uniform pe prajitura. Se coace la cuptor aprox. 35 minute. Se scoate, se lasa sa se raceasca, apoi se taie felii si se serveste presarat cu zahar pudra, scortisoara, fructe sau frisca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii