Se freaca untul cu 200 g zahar, adica jumatate din cantitate, cu ouale si nuca sau alunele.Separat se caramelizeaza restul de 200 g zahar peste care se rastoarna compozitia de oua cu nuca,amestecand continuu pana ce zaharul caramel s-a dizolvat complet.Se i-a compozitia de pe foc si se lasa sa se raceasca putin.Se toarna crema calduta intre foile de napolitana.Se lasa la presat cel putin o ora.Se taie romburi.Pofta buna!
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii