Se freaca untul cu 200 g zahar, adica jumatate din cantitate, cu ouale si nuca sau alunele.Separat se caramelizeaza restul de 200 g zahar peste care se rastoarna compozitia de oua cu nuca,amestecand continuu pana ce zaharul caramel s-a dizolvat complet.Se i-a compozitia de pe foc si se lasa sa se raceasca putin.Se toarna crema calduta intre foile de napolitana.Se lasa la presat cel putin o ora.Se taie romburi.Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii