autor:

dora

» » Prajituri

Prajitura caramel

Autor: dora (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dora (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 aprilie 2010

Ingrediente
6 oua 18 linguri zahar 12 linguri faina 1 praf de copt 6 linguri apa 1plic de crema de caramel 250 ml lapte fiert 1 compot de visine 1 glazura de ciocolata

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

4 voturi

Mod de preparare

separam oule batem albusurile spuma tare ,apoi adaugam treptat 12 linguri de zahar,galbenusurile si praful de copt,dupa omogenizare se adauga apa si faina CREMA :praful de crema caramel il amestecam cu zaharul si laptele pana optinem o crema consistenta.Cu aceasta crema umplem blatul si il decoram si deasupra . Dupa ce lam decorat cu crema punem si cateva visine din compot si picuram glazura de ciocolata pest.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura caramel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura festiva caramel

Prajitura festiva caramel

Se bat albusurile cu zaharul pana se obtine o bezea tare, se amesteca cu nucile macinate.Praful de

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Prajituri
Prajitura cu foi caramel , crema de lapte si dulceata de caise

Prajitura cu foi caramel , crema de lapte si dulceata de caise

Punem zaharul,pe foc mic pentru al caramelize. Atentie mare sa nu se arda pentru ca va fi amar. Cand

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Sunt digura ca a fost delicioasa ! Felicitari !

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

4 voturi

Ingrediente

  • 6 oua 18 linguri zahar 12 linguri faina 1 praf de copt 6 linguri apa 1plic de crema de caramel 250 ml lapte fiert 1 compot de visine 1 glazura de ciocolata

Raporteaza reteta

Retete
de dora
Tort Dora

Tort Dora

Separam ouale, batem albusurile spuma, apoi adaugam 16 linguri de zahar, galbenusurile, praful de

1 vot    3 comentarii
20h 5 min
Torturi
Bucuresti

Bucuresti

batem albusurile spuma tare, adaugam treptat 16 linguri de zahar si batem maideparte ,apoi adaugam

4 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Ciorba de oua

Ciorba de oua

punem intr-un vas un pic de ulei,dupa care adaugam faina si facem un rantas. Cand este gata,punem

2 voturi    1 comentariu
45 min
Borsuri si Ciorbe
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Sunt digura ca a fost delicioasa ! Felicitari !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Eclere cu crema de vanilie Eclere cu crema de vanilie

Punem la fiert apa, uleiul si un praf de sare. Cand da in clocot dam deoparte si punem toata faina si amestecam bine pana cand se omogenizeaza.

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu afine si lavanda Prajitura cu afine si lavanda

Se prepara blatul din albusurile batute cu un praf de sare, apoi cu zaharul, pana se intaresc; se adauga galbenusul frecat un pic cu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura sara-bezea si gem