autor:

dora

» » Prajituri

Prajitura caramel

Autor: dora (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dora (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 aprilie 2010

Ingrediente
6 oua 18 linguri zahar 12 linguri faina 1 praf de copt 6 linguri apa 1plic de crema de caramel 250 ml lapte fiert 1 compot de visine 1 glazura de ciocolata

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

4 voturi

Mod de preparare

separam oule batem albusurile spuma tare ,apoi adaugam treptat 12 linguri de zahar,galbenusurile si praful de copt,dupa omogenizare se adauga apa si faina CREMA :praful de crema caramel il amestecam cu zaharul si laptele pana optinem o crema consistenta.Cu aceasta crema umplem blatul si il decoram si deasupra . Dupa ce lam decorat cu crema punem si cateva visine din compot si picuram glazura de ciocolata pest.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura caramel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu nuca si crema caramel

Prajitura cu nuca si crema caramel

Blatul: Bati spuma albusurile cu zaharul si adaugi trepatat nuca macinata, faina si praful de copt.

42 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura festiva caramel

Prajitura festiva caramel

Se bat albusurile cu zaharul pana se obtine o bezea tare, se amesteca cu nucile macinate.Praful de

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Sunt digura ca a fost delicioasa ! Felicitari !

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

4 voturi

Ingrediente

  • 6 oua 18 linguri zahar 12 linguri faina 1 praf de copt 6 linguri apa 1plic de crema de caramel 250 ml lapte fiert 1 compot de visine 1 glazura de ciocolata

Raporteaza reteta

Retete
de dora
Tort Dora

Tort Dora

Separam ouale, batem albusurile spuma, apoi adaugam 16 linguri de zahar, galbenusurile, praful de

1 vot    3 comentarii
20h 5 min
Torturi
Bucuresti

Bucuresti

batem albusurile spuma tare, adaugam treptat 16 linguri de zahar si batem maideparte ,apoi adaugam

4 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Ciorba de oua

Ciorba de oua

punem intr-un vas un pic de ulei,dupa care adaugam faina si facem un rantas. Cand este gata,punem

6 voturi    1 comentariu
45 min
Borsuri si Ciorbe
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Sunt digura ca a fost delicioasa ! Felicitari !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura turnata cu mere