se dau biscuiti pe razatoare si se pun in tava tapetata cu margarina. se decojesc merele si se dau pe razatoare se storc de suc şi se amesteca cu 4 linguri de zahar, se pun peste biscuiti in tava. se toarna paharul de apa peste biscuiti şi mere.se pune budinca peste mere. 6 albusuri se bat spuma si se amesteca cu zaharul ramas(ca la bezea, se pune peste budinca si se da la cuptor. se tin pana se intareste bezeaua si deasupra trebiue sa iasa picaturi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii