prajitura care plange

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 mere potrivite
  • 1kg. biscuiti normali
  • 1 pahar apa
  • 300gr. de zahar
  • 2plicuri budinca de vanilie
  • 1/2 pachet de margarina
  • 6 oua

Mod de preparare

se dau biscuiti pe razatoare si se pun in tava tapetata cu margarina. se decojesc merele si se dau pe razatoare se storc de suc şi se amesteca cu 4 linguri de zahar, se pun peste biscuiti in tava. se toarna paharul de apa peste biscuiti şi mere.se pune budinca peste mere. 6 albusuri se bat spuma si se amesteca cu zaharul ramas(ca la bezea, se pune peste budinca si se da la cuptor. se tin pana se intareste bezeaua si deasupra trebiue sa iasa picaturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise