Biscuitii se faramiteaza prin robotul de bucatarie.
Biscuitii se faramiteaza prin robotul de bucatarie.
Se mixeaza untul, laptele condensat si cacaua, apoi se adauga 1 lg coniac. Compozitia se toarna peste biscuitii faramitati. Se omogenizeaza bine, se ung mainile cu putin ulei si apoi se modeleaza o forma ca de cartof. Cartofii rezultati se dau prin cacao sau ce doriti: nuca de cocos, etc.
Se dau la frigider pentru 30 minute.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii