Blatul:
-albusurile+zaharul+sare se bat spuma
-galbenusurile se amesteca cu uleiul
-faina se amesteca cu praful de copt
Se in corporeaza toate si se pun in tava.
Deasupra se pune marul taiat cubulete si stropit cu esenta de rom si se baga la cuptor la foc mic circa 30 minute.
Glazura:
-se pune zaharul cu apa si margarina intr-un vas la foc mic amestecandu-se continuu pana se topeste zaharul apoi se pune nuca de cocos si se orneaza prajitura

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii