Prajitura casei

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat
  • -4 oua
  • -8 linguri zahar
  • -8 linguri faina
  • -1 ceasca ulei
  • -1 mar
  • -sare
  • -esenta rom
  • -cacao
  • Glazura
  • -10 lingurite zahar
  • -2 linguri cacao
  • -1 lingura margarina
  • -nuca de cocos

Mod de preparare

Blatul:

-albusurile+zaharul+sare se bat spuma

-galbenusurile se amesteca cu uleiul

-faina se amesteca cu praful de copt

Se in corporeaza toate si se pun in tava.

Deasupra se pune marul taiat cubulete si stropit cu esenta de rom si se baga la cuptor la foc mic circa 30 minute.

Glazura:

-se pune zaharul cu apa si margarina intr-un vas la foc mic amestecandu-se continuu pana se topeste zaharul apoi se pune nuca de cocos si se orneaza prajitura

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise