Blatul:
-albusurile+zaharul+sare se bat spuma
-galbenusurile se amesteca cu uleiul
-faina se amesteca cu praful de copt
Se in corporeaza toate si se pun in tava.
Deasupra se pune marul taiat cubulete si stropit cu esenta de rom si se baga la cuptor la foc mic circa 30 minute.
Glazura:
-se pune zaharul cu apa si margarina intr-un vas la foc mic amestecandu-se continuu pana se topeste zaharul apoi se pune nuca de cocos si se orneaza prajitura

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii