Blatul
Albusurile cu zaharul se bat spuma ca pentru bezea apoi se adauga galbenusurile,nucile macinate , faina,praful de copt,mestecindu-se incet cu o lingura de jos in sus.
compozitia obtinuta se coacce in tava unsa si tapetata.
Dupa ce s-a copt blatul se lasa la racit si se prepara Crema:
Untul cu zaharul pudra se amesteca pina devine spumos ,se adauga apoi galbenusurile, nucile,si nessul.
crema se pune peste blat si se da la rece.
Dupa 1-2 ore se pune glazura din ciocolata(ciocolata cu untul si cacaoa se pun pe foc si se lasa poina se lasa pina se topeste ciocolata amestecidu-se continuu.Cind este gata se da jos de pe foc si se pune peste crema. Se lasa din nou la rece pina se intareste glazura.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii