Se bat albusurile spuma cu zaharul, se pune untul (sa fie la temperatura camerei, pt a se omogeniza mai bine) si se amesteca pana cand se topeste zaharul si untul, apoi se adauga in ploaie faina, nicile, praful de copt stins si cacaoa. Compozitia se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina pentru 15 minutela foc potrivit.
Galbenusurile se bat spuma cu zaharul si se pun deasupra compozitiei coapte, dupa care se introduce iar la cuptor pana e topeste bine glazura. O scoti din cuptor si razi deasupra ciocolata. Cand se raceste, ai impresia ca scrie in chineza si o tai in forma dorita.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii