autor:

» » Prajituri

Prajitura chinezeasca

Autor: Doina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
6 oua,, 400 g zahar,, 200 g faina,, un pachet de margarina,, o lingura de amoniac, , o lingura cacao,, o cana nuca macinata

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca 100 g zahar cu cele 6 galbenusuri si cu o lingura de faina, pana se topeste zaharul.
Separat se bat albusurile cu 300 g zahar, 200 g faina, un pachet de margarina, o lingurita de amoniac stins cu zeama de lamaie, o lingura de cacao si o cana de nuca data prin masina.
Se face un aluat din toate acestea se toarna in tava de aragaz, se da la cuptor si cand este aproape gata se scoate si se toarna deasupra compozitia cu galbenusuri. Se da din nou la cuptor si se coace bine.
Cand este calda se taie calda in romburi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura chinezeasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura

Prajitura "chinezeasca"

Aceste componente sint pt o tava de cca 20/30 cm. Pt.blat,zaharul se freaca bine cu untul;se adauga

40 voturi    15 comentarii
3h
Prajituri
Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea

Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o

38 voturi    27 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 6 oua,
  • 400 g zahar,
  • 200 g faina,
  • un pachet de margarina,
  • o lingura de amoniac
  • o lingura cacao,
  • o cana nuca macinata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Negresa cu mascarpone si glazura de ciocolata