autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Prajitura chinezeasca

Autor: cinca rodica (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cinca rodica (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2005

Ingrediente
20 0 gr.unt,200 gr. zahar praf, 200gr. nuca prajita macinata ,100 gr. faina cio-, colata,6 oua

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

39 voturi

Mod de preparare

200 gr. unt seftreaca cu 200 gr, zahar praf . Se adauga 200 gr. nuci prajite si macinate,100 gr. faina si spuma de la 6 oua. Se coace pe jumatate
Cele 6 galbenusuri se freaca cu l50 gr zahar si 1 praf de vanilie. Se toarna
peste compozitia coapta pe jumatate se mai pune la copt cam l0 minute
Dupa ce e coapta se scoate se topeste 100 gr. ciocolata amaruie si cu un
betisor se scrie litere chinezesti
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura chinezeasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura

Prajitura "chinezeasca"

Aceste componente sint pt o tava de cca 20/30 cm. Pt.blat,zaharul se freaca bine cu untul;se adauga

33 voturi    14 comentarii
3h
Prajituri
Prajitura din ciocolata si capsuni

Prajitura din ciocolata si capsuni

Se face un aluat de pandispan clasic.Se freaca galbenusurile cu zaharul,vanilia si o priza de sare

8 voturi    17 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    anonim , 24 aprilie 2010

    se SCRIU litere chinezesti

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

39 voturi

Ingrediente

  • 20 0 gr.unt,200 gr. zahar praf
  • 200gr. nuca prajita macinata ,100 gr. faina cio-
  • colata,6 oua

Raporteaza reteta

Fara foto

anonim

se SCRIU litere chinezesti

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Crema de Vanilie cu Frisca Crema de Vanilie cu Frisca

Se freaca galbenusurile cu 100 g zahar, se dilueaza cu lapte, apoi se pune pe bain-marie si se bate continuu pana se ingroasa. Se ia

12 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Cornuri bicolore Cornuri bicolore

Preparare: Din lapte, drojdie, 50 gr zahar si 4 lg de faina, am facut o maia pe care am lasat-o sa creasca, apoi am adaugat ouale batute

22 voturi    6 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
TORT DE FRUCTE