Ingrediente
300gr făină, 180gr iaurt, 280 gr zahăr, 3 ouă, 60 gr fulgi de cocos, 80 ml ulei, 130 ml sirop de mentă, 1 plic zahăr vanilat, o esenţă de vanilie, 1 plic praf de copt, 250 gr ciocolată amăruie
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 5 min
9 voturi
Mod de preparare
Ciocolata o rupem bucăţi potrivite, eu am rupt-o în bucăţi mai mici ...şi nu a fost chiar aşa ok. într-o tavă de aproximativ 20*33 tapetată cu unt şi făină puneţi o foaie de copt udă şi stoarsă.
Puneţi apoi ciocolata peste care turnaţi compoziţia de-Mentă. Predaţi tava cuptorul preîncălzit, pentru vreo 25-30 minute.
Aşteptaţi să se răcească în tavă, înainte de a o scoate şi tăia.
Pudraţi-o fancy cu nişte zahăr pudă şi....treceţi la păpat...e demenţială, vă spun!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 iulie 2011
iti multumesc frumos de informatie, ma tenteaza si trebuie sa o incerc! Imi place totul: culoare, aroma, ingrediente.
Alice Ciobanu (Chef de cuisine) , 15 iulie 2011
siropul l-am cumparat din Carrefour. maria, ti-am trimis si un mesaj
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 iulie 2011
Draga Albinuta, am mai vazut-o si la Laura Adamache, va jur ca mi-a ramas ochii si gandul la ea, arata minunat, cred ca a fost delicioasa. Eu insa nu gasesc sirop de menta verde, decat alb si nu cred ca are acelasi impact pt devoratori, desi gustul cred ca ar fi neschimbat. Poate imi dai cateva detalii in leg cu siropul, unde se gaseste, am incercat la supermarket de tip Penny si Profi, insa nu am gasit.
Alice Ciobanu (Chef de cuisine) , 12 iulie 2011
multumesc frumos pt aprecieri...tuturor..si va pup cu mare mare drag. e o prajitura superba...va conjur sa o coaceti cit mai repede...:))
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 11 iulie 2011
Delicioasa si apetisanta!*****
constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iulie 2011
Super prajitura ta ....
mia (Chef de cuisine) , 09 iulie 2011
Arata super si cred ca e si foarte buna.........felicitari......
Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011
Interesant, apetisant, incitant !!!!