Se freaca galbenusurile cu 300 gr. zahar, apoi se pune Coca-Cola, praful de copt, albusurile batute spuma, iar la urma se amesteca usor cu faina. Se toarna compozitia in tava unsa si tapetata cu faina, se coace. Crema se obtine din 2 plicuri de budinca amestecate cu putin lapte si cele 6 linguri de zahar care se pune in restul de lapte pe care l-am pus la fiert. Cand este rece se amesteca cu pachetul de margarina. Se pune peste blat cand s-a racit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii