Blatul: se freaca galbenusurile cu zaharul si cele 12 linguri coca-cola, se bat albusurile spuma si se pun treptat in galbenusuri, se adauga cacaoa si faina, se amesteca pana se omogenizeaza. Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina, se pune compozitia in tava si se coace. Dupa racire se taie in jumatate blatul.
Crema: se amesteca plicul de budinca cu 4-5 linguri lapte, restul de lapte se pune la fiert si cu zaharul, cand laptele fierbe turnam budinca si fierbem, se lasa la racit. Dupa ce s-a racit amestecam budinca cu untul si nuca de cocos. Cu crema obtinuta umplem blatul.
Glazura: se face o budinca dupa instructiunile de pe pachet, doar ca in loc sa folosim lapte folosim suc.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii