Blatul: se freaca galbenusurile cu zaharul si cele 12 linguri coca-cola, se bat albusurile spuma si se pun treptat in galbenusuri, se adauga cacaoa si faina, se amesteca pana se omogenizeaza. Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina, se pune compozitia in tava si se coace. Dupa racire se taie in jumatate blatul.
Crema: se amesteca plicul de budinca cu 4-5 linguri lapte, restul de lapte se pune la fiert si cu zaharul, cand laptele fierbe turnam budinca si fierbem, se lasa la racit. Dupa ce s-a racit amestecam budinca cu untul si nuca de cocos. Cu crema obtinuta umplem blatul.
Glazura: se face o budinca dupa instructiunile de pe pachet, doar ca in loc sa folosim lapte folosim suc.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii