Se bat cele 6 albusuri impreuna cu 300 g zahar, praf de copt,200 ml coca cola, treptat, apoi se aduga galbenusurile si faina si se face blatul.
Se tapeteaza si se unge o tava si se da la cuptor.
Crema:
Se fierbe 1 budinca de vanilie impreuna ci 150 g zahar si 300 ml lapte, se aduga margarina si 50 g nuca de cocos. Cand sa racit se pune peste blat.
Glazura:
Cele 2 budinci de ciocolata, 200 g zahar se firb impreuna cu 500ml Coca-Cola, se lasa sa se stampeze 4-5 minute apoi se intinde peste crema.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii