Se bat cele 6 albusuri impreuna cu 300 g zahar, praf de copt,200 ml coca cola, treptat, apoi se aduga galbenusurile si faina si se face blatul.
Se tapeteaza si se unge o tava si se da la cuptor.
Crema:
Se fierbe 1 budinca de vanilie impreuna ci 150 g zahar si 300 ml lapte, se aduga margarina si 50 g nuca de cocos. Cand sa racit se pune peste blat.
Glazura:
Cele 2 budinci de ciocolata, 200 g zahar se firb impreuna cu 500ml Coca-Cola, se lasa sa se stampeze 4-5 minute apoi se intinde peste crema.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii