Se freaca untul cu zaharul, se pun galbenusurile, praful se copt si faina. Albusurile se bat spuma si se adauga dulceata si nucile. Coaca se imparte in doua parti, o parte se freaca pe partea mare de la razatoare direct in tava peste care sepun albusurile, iar peste acesta se rade restul de coca. Tava se pune la cuptor si se coace la foc potrivit.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii