Se spala prunele si se taie in jumatate inlaturand samburele. Se pun intr-o tava rotunda cu diametrul de 26 cm si se pudreaza cu 40 g zahar. Incalziti cuptorul la 180°C. Alunele macinate (eu am lasat migdalele bucati mai mari) se amesteca cu faina, zaharul ramas si untul moale. Se amesteca totul cu mana pana se formeaza o compozitie faramicioasa. Se adauga musli si se amesteca din nou. Se pune compozitia peste prune si se da la cuptor pentru circa 20 minute pana cand va fi putin rumenit si crocant. Se poate servi caldut sau rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii