Am facut aceasta reteta de prajitura familiei mele si toti s-au lins pe degete. In fiecare saptamana trebuie sa o fac :). Merita sa incercati si voi aceasta reteta.
Albusurile de la oua se pun intr-o cratita si se amesteca pana devine spuma.
Galbenusurile se pun intr-o oala si se amesteca deasupra la aburi!
Nu pe foc deci se pune intr-un castron mai mare apa si dupa aceea puneti galbenusurile si amestecati.
Puneti cele 7 linguri de zahar in crema si aluat. In spuma (aluat) puneti si cele 3 linguri de cacao si cele 50 grame faina iar in crema puneti caramel.
In spuma mai puneti si 500 grame nuca macinata sau alune macinate.
2 plicuri de frisca puneti la crema si 1 la spuma.
Se fac 4 foi din aceasta spuma si dupa aceea se umpla cu crema. Ciocolata se razuieste deasupra dupa preferinta.
Ar fi mai bine sa faceti spuma cu nuca macinata si deasupra sa puneti alune nemacinate si ciocolata razuita!
O foaie trebuie sa stea la cuptor 30 min. Crema se lasa pe aburi 45 min dupa-aceea o puneti la rece si cand s-a racit puneti margarina rama si o amestecati cu mixerul.
SUCCES!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii